Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στην ΕΛΤΑ Courier με μετρητά, κατά την παράδοση των προϊόντων σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2 ευρώ.

2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express & Diners.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματος μας. Η παραγγελία σας θα τύχει επεξεργασίας και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεση σας, συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα.

Η συνεργαζόμενες τράπεζα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR9101403290329002002008039
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΒΛΑΣΙΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR4801102670000026700606408
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΒΛΑΣΙΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR9101726100005610104596275
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΒΛΑΣΙΟΥ

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής παραδίδουμε την παραγγελία σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελία σας (εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και απεργιών).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ Courier στην διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει. Το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ (για αγορές κάτω των 60 ευρώ).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Πολιτική επιστροφών-αλλαγών

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν,εκτός των καλσόν και αυτών που είναι σε προσφορά,εντός 15 ημερών από την αγορά,με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το καταστημα στα τηλέφωνα 24210 22065 και 6937104168.

Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αφορετα και χωρίς φθορές,να φέρουν τις ετικέτες τους και να είναι τοποθετημένα στη συσκευασία τους.
Το κόστος των επιστροφών, επιβαρύνει τον πελάτη.
Επιστροφες χρημάτων δεν γίνονται δεκτές.

Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία,για το προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε,πριν κάνετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ,για να σας βοηθήσουμε.